1 op 1 coachprogramma

Transformeer jezelf naar een relaxte vrouw met zelfvertrouwen, waardoor jij je minder druk maakt en bewust van je leven geniet!

Staat jouw hoofd continu aan?

Zijn de indrukken en prikkels die jij dag in dag uit krijgt dusdanig veel dat je hoofd vaak op ontploffen staat? Maak jij je zorgen en pieker je veel?

Geeft jouw lichaam al enige tijd aan dat het teveel is?

Hoofdpijn, een vol gevoel in je hoofd, nekklachten, last van je buik, een hoge ademhaling, hartkloppingen, oververmoeid, moeite met nadenken en concentreren, snel geïrriteerd, ongezonde leefstijlkeuzes en/of trek je je terug? En merk je de spanning niet alleen bij jezelf, maar vind je deze ook terug op je werk, in je relatie of bij je kinderen?

Ben jij al bij meerdere hulpverleners geweest en mis je iets?

Dan kan het zijn dat er bijvoorbeeld alleen aandacht is gegeven aan mindset of voeding. Helaas is dit niet voldoende. Jouw lichaam bestaat uit meerdere ‘onderdelen’. Deze samen zorgen voor een werkend geheel. Fix je maar 1 onderdeel, dan blijf je terugvallen tot wanhoop aan toe.

Twijfel je veel?

Dan is het lastig om keuzes te maken. Dit zorgt voor een onverzadigd en ontevreden gevoel, wat maakt dat alles uit balans raakt. Daarbij is het niet weten ook nog een aanleiding om maar met de flow van een ander mee te gaan, waardoor jij jezelf stap voor stap kwijtraakt.

Ava Nexus
  • Lijkt het jou heerlijk om je minder druk te maken?
  • Verlang jij naar meer rust in je hoofd?
  • Snak jij naar meer tijd en ruimte voor jezelf?
  • Zou het opluchten als jij helder hebt wat jij echt wil?
  • Is het verademend voor je als jij zonder twijfels keuzes kan maken?
  • Hoe vet zou het zijn als jij dit keer echt herstelt en dan voor altijd?

Met dit persoonlijke 1 op 1 coachprogramma kan ik jou zeker weten helpen!

Ik geloof er namelijk in dat als jij gemotiveerd bent en openstaat voor groei, jij, samen met de support en coaching van mij, gegarandeerd alles gaat behalen waar jij nu zo naar verlangt.

Image Description

"Ik weet nu wat ik kan inzetten om balans en rust te creëren!"

"De live dag was echt een eyeopener. Door het doen van verschillende oefeningen en het nadenken over verschillende (levens)vragen, ben ik mij bewust geworden van mijn eigen valkuilen en patronen.

De WhatsApp coaching was een mega fijn vangnet. Tijdens de coachmomenten met Inge op locatie leken dingen vaak logisch en was ik vastberaden om dit op te pakken, maar uiteindelijk begint het daadwerkelijke doen daarna pas.

Ik kan met trots zeggen dat ik de afgelopen tijd mega veel stappen heb mogen zetten. Ik voel me veel beter, ik heb energie, voel me blijer (ik ben weer enthousiast!), ik herken mijn eigen grenzen en durf hier steeds vaker en beter naar te handelen, ik weet wat mij helpt en wat ik kan inzetten om balans en rust voor mezelf te creëren."

Monique

Image Description

"De LIVE dag alleen al geeft je zoveel eye-openers!"

"De start van het programma is de live-dag die Inge en Maarten samen doen. Ze zijn erg goed op elkaar ingespeeld en je voelt je direct op je gemak. Deze dag geeft je al zoveel eye-openers.

De coachmomenten die daarna volgen met je persoonlijke coach, in mijn geval Inge, zijn heel waardevol. Het gaat allemaal heel natuurlijk. Wat ik ook een groot pluspunt vind; Inge staat 24/7 voor je klaar via whatsapp. Hierdoor kun je direct sparren als je ergens tegenaan loopt, een stok achter de deur nodig hebt of een fijne ervaring wilt delen.

Hierdoor krijg je direct inzichten waar je verder mee kan en niet ‘stil’ blijft staan tot je volgende coachmoment en de positiviteit in de vorm van complimenten en motivatie zijn erg waardevol! Ik ben zeker blij dat ik uiteindelijk de stap heb gezet om dit traject aan te gaan!”"

Karin

1 op 1 coachprogramma

Leg jouw fundament voor een blijvend stress-burnout-herstel

Je start met een individuele LIVE dag samen met Maarten en Inge. Een dag helemaal voor jezelf zonder afgeleid te worden van je dagelijkse bezigheden of andere deelnemers. Je gaat bouwen aan het fundament wat je tot nu toe hebt gemist, waardoor jij de maanden daarna verder gaat uitgroeien tot die zelfverzekerde relaxte vrouw. Dankzij de krachtige combinatie van Maarten en Inge ontvang jij superveel nieuwe eye-openers die jou helpen inzicht te krijgen in jezelf en jouw situatie, zodat jij samen met de praktische handvatten, vertrouwen krijgt in de toekomst en het waarmaken van waar jij nu zo naar verlangt.

Elke dag staat Inge voor jou klaar. Zo laten we geen groei liggen

Gedurende de rest van het coachprogramma ga jij 1 op 1 met Inge verder. Zij staat 24/7 via Whats App voor jou klaar. Je kent het vast wel van een cursus. Je komt helemaal enthousiast thuis, hebt allemaal wilde plannen, maar na een week zit je weer in je oude vertrouwde ritme en heb je niks veranderd. Dankzij de 24/7 support kan jij Inge contacten als je struggles of uitdagingen ervaart en het zelf even niet meer weet. Inge zet jou dan meteen weer op het juiste spoor. Op deze manier laten we geen groei liggen en leer je van het leven zelf, met Inge als kort lijntje om je scherp te houden.

Groei uit tot een zelfverzekerde vrouw met de aanvullende zes 1 op 1 coachmomenten

Deze coachmomenten met Inge van ca. 60 minuten per keer heb je nodig om alle inzichten van de LIVE dag eigen te maken en om nog meer over jezelf te leren, zodat jij je met de week: fitter, energieker, relaxter, zelfverzekerder, bewuster en gelukkiger voelt!

Een coach voor de rest van je leven!

Ook als het coachprogramma succesvol is afgerond blijft Inge voor jou bereikbaar mocht je tegen iets lastigs aanlopen. Again: korte lijntjes zodat we snel kunnen bijsturen en met jou mee kunnen kijken. Vaak is alleen een appje of een belletje voldoende, maar het kan zijn dat je iets meer nodig hebt. Het leven komt soms nu eenmaal met de nodige grotere uitdagingen. Dan is het altijd mogelijk om losse coachmomenten af te nemen zodat je weer even fine-tuned en vol vertrouwen verder kan!

Ben jij toe aan een relaxter leven vol zelfvertrouwen en geluk? Dan is dit coachprogramma voor jou!

Pak door en plan gratis een inzichtgesprek met Inge in
Image Description

“Na verschillende trajecten miste ik nog iets”

“Na verschillende trajecten te hebben gevolgd miste ik het laatste stukje, de puntjes op de i. Ik had mezelf wel beter leren kennen, maar toch lukte het niet om de persoon te zijn die ik graag wilde zijn. Verder was ik nog elke dag moe en daardoor sneller in de negatieve flow.

Tijdens de coaching heb ik zoveel nieuwe inzichten gekregen. Doordat Inge helemaal zichzelf is, is de coaching heel plezierig. Doordat zij haar eigen ervaringen deelt, krijg je echt het gevoel dat ze je begrijpt.

Ik heb mezelf nog nooit zo goed gekend en gevoeld als nu!

Mijn coachprogramma is nu sinds vorige maand afgelopen en voor mij was dit het geld dubbel en dwars waard. Zoek je een investering in jezelf, dan zou ik dit programma zeker aanbevelen. Het gaat je enorm veel opleveren en dat ben je zeker waard!”

Linda

Image Description

“Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld!”

“Door long covid, burn-out klachten en stagnerend herstel als gevolg was ik op zoek naar iemand die mij verder kon helpen bij mijn herstel. Toen Coach voor je leven op mijn pad kwam voelde ik meteen: DIT GA IK DOEN! In december gestart met de live dag. Heb dit als ontzettend waardevol en bijzonder ervaren. Door de vertrouwelijke sfeer die er hangt en de positieve insteek van de opdrachten weten Maarten en Inge precies tot de kern door te dringen (iets wat bij andere therapieen vaak niet aan bod komt). Leuk om te zien wat de combinatie van mannelijke en vrouwelijke energie doen!

De rest van de 1 op 1 momenten zijn met Inge. Door haar ervaring voelt ze precies aan wat jij nodig hebt en ook heeft zij alle ruimte en geduld voor je. Wat ik mooi vond is dat ze zelf dingen deelt waardoor het gemakkelijk is om je open te stellen en dingen te doen.

Loop je in het dagelijks leven ergens tegen aan dan kan je met de 24 u whats app support meteen Inge contacten. Iets wat ik als heel fijn heb ervaren omdat je in het echte leven pas echt dingen tegenkomt. Je hebt altijd een hulplijn achter de hand.

Twijfel je nog? Het is het geld dubbel en dwars waard! Dankjewel Inge en Maarten voor dit mooie en bijzondere coachingstraject en het vertrouwen dat jullie me hebben terug gegeven. Ik weet nu precies wat ik nodig heb en ben in een korte tijd enorm gegroeid. Ik heb me nog nooit zo goed gevoeld en dit is pas het begin!! Ik gun iedereen zo’n coach voor je leven!”

Anouk

Voorkom dat jij de rest van je leven blijft aanmodderen en plan heel eenvoudig een vrijblijvend inzicht-gesprek in

Voelt het alsof dit wel eens de support en coaching kan zijn voor jou, maar heb je nog vragen? Plan dan een inzicht-gesprek met mij in. Binnen een half uur heb ik helder wat jij tot nu toe hebt gemist. Je zit nergens aan vast, maar na dit krachtige inzicht-gesprek weet jij wel wat jouw volgende stap is richting: meer vertrouwen in je herstel, meer energie, een groter zelfvertrouwen en een volledig en blijvend herstel!

Inzicht-gesprek
Logo