10-daagse Vegan Flex Detox

Op naar meer energie, een fitter lichaam, rust in je hoofd en een lievere zelfzorg!

Draait je hoofd overuren en ben je al tijden moe?

Heb jij daarnaast ook last van 1 van deze struggles?

 • kort lontje
 • snel overprikkeld
 • piekeren of angstgedachten
 • stagnerend burn-out herstel
 • onrustige darmen en huid
 • energie-dips

  Mijn naam is Inge Mol en als Self Care Coach support ik jou met de 10-daagse Vegan Flex Detox,
  naar een fitter, energieker en gezonder leven!

  Ava Nexus

  Gifstoffen zijn de boosdoeners!

  Je krijgt dag in dag uit gifstoffen binnen (denk aan uitlaatgassen, bewerkte voeding, stress & huidproducten) die jouw geluk, energie en rust in je hoofd enorm in de weg kunnen zitten. Gifstoffen zijn de boosdoeners voor heel veel klachten, die we daar in eerste instantie niet aan linken. Hoofdpijn, eczeem, onverklaarbare extra kilo’s, oververmoeid, veel stress, onrustige huid, opgeblazen gevoel en overgevoeligheid. Met de 10-daagse Vegan Flex ga jij jezelf voorzien van energie, zodat jij ontstresst en meer rust ervaart in je hoofd!

  Vul je voedingstekort op

  Het is tijd om jezelf te ontdoen van deze boosdoeners en jouw voedingstekort op te vullen, zodat de energie weer ruimte krijgt om te stromen, je lichaam een reset krijgt, je sneller herstelt van de afgelopen periode, rust in je hoofd ervaart en minder last hebt van energiedips gedurende de dag.

  Meer energie in 10 dagen

  Onder begeleiding van mij ga jij gedurende 10 dagen lekker veel en (deels) vegan eten. Over het algemeen staat een detox bekend om sapjes en weinig eten met het welbekende jojo-effect als gevolg. Ik stel je meteen gerust. Tijdens de Vegan Flex mag/moet je juist heel veel eten! Daarom is dit geen straf, maar juist een feestje voor je lijf en leven. Omdat jij je lichaam voedt met dat wat jij echt nodig hebt en je daarbij speciale supplementen slikt om je tekorten op te vullen, ga jij ontgiften, vetcellen loslaten en energiecellen aanmaken: De basis voor energie, herstel & een optimale gezondheid!

  Ik ervaarde na 3 dagen al rust in mijn hoofd en kon de prikkels om mij heen veel beter hebben!

  “Ik heb de 10-daagse detox jaren geleden zelf gedaan omdat ik bleef aankomen ondanks mijn gezonde leefstijl. Daarnaast had ik enorm last van rocasea (huidaandoening). Wat bleek: De burn-out periodes hadden destijds gezorgd voor een opstapeling van gifstoffen, die niet alleen kilo’s vasthielden, maar ook zorgden voor snelle overprikkeling, onrustige darmen, huidproblemen en een vol gevoel in mijn hoofd.

  Op de 3e detox dag ervaarde ik al rust in mijn hoofd en kreeg ik toch een dosis energie, die ik daarvoor nooit had gevoeld! Mijn buik werd rustig, de rosacea verdween en het mooie is dat ik de resultaten tot op de dag van vandaag nog elke dag voel, dus het is absoluut geen dieet of quick fix, maar een leefstijl die voor altijd vast te houden is. En dat gun ik jou ook!”

  Behaal net als ik in 10 dagen deze resultaten:

  • word elke dag uitgerust wakker
  • meer rust in je hoofd
  • reageer relaxter op externe prikkels
  • energie voor 10 gedurende de hele dag EN AVOND!
  • een ontspannen gevoel in je buik
  • denk makkelijk in mogelijkheden
  • een stralende huid
  • verlies 2-4 kilo

   "Ik voel me fitter!"

   "De 10-daagse was voor mij (in een periode waarin ik herstellende ben van een burn-out) een reset om weer even bewust te zijn van het belang van gezonde voeding. Het is prima vol te houden, ik voel me fitter en mijn buikklachten zijn weg!"

   "Mijn huid begon te stralen!"

   "Al na enkele dagen had ik meer energie en zag ik mijn huid stralen (alsof ik een goede scrub had gebruikt). Het receptenmagazine en protocol gaven mij houvast en inspiratie. Doordat Inge elke dag voor je klaarstaat en een motiverend appje stuurt is hulp vragen laagdrempeliger. Ik heb de 10-daagse met heel veel plezier gedaan!"

   Herstel van stress & burn-outklachten met de Vegan Flex Detox

   De 10 daagse Vegan Flex is ook een hele fijne ondersteuning voor jou als je herstellende bent van veel stress of een burn-out. Door stress houd je namelijk veel gifstoffen vast, die jouw herstel in energie belemmeren.

   Persoonlijk advies zodat de 10-daagse met jouw leven matcht

   Voordat je start met The Vegan Flex plannen we een Coach Call in, zodat we elkaar leren kennen. Tijdens deze Call neem ik het persoonlijke advies met je door en kan jij al je vragen stellen. Daarin kan jij ook aangeven welke patronen valkuilen voor je zijn zodat we die kunnen gaan doorbreken!

   Dagelijks contact waardoor jij de detox makkelijk volhoudt

   Ik sta 10 dagen lang elke dag voor jou klaar m.b.v. Whats App, zodat jij altijd je vragen kan stellen. Doordat ik er elke dag voor je ben, doen we het ‘samen’ en maken we er een mooie ervaring van! Naast het vele gezonde eten, mag je dagelijks lekker gaan wandelen en jezelf verwennen met een lekker warm bad of hete sauna. Ook hierbij zal ik jouw stok achter de deur zijn.

   Niet voor even, maar voor altijd energie!

   Binnen 10 dagen ga jij merken dat jij de hele dag door meer energie hebt, gaan mensen zien dat je gaat stralen, merk jij dat je darmen rustiger worden en verlies je 2-4 kg. Om deze mooie resultaten te blijven behouden, plannen wij na de 10-daagse nog een Coach Call in en stuur ik jou een E-magazine toe met alle ins & outs zodat jij deze leefstijl met gemak kan blijven aanhouden!

   Verlang jij al tijden naar meer energie en weet je niet hoe en waar te beginnen?

   Start met de 10-daagse detox en ik support jou naar een fitter, energieker,
   sterker en gelukkiger leven!

   Inhoud 10-daagse Vegan Flex Detox Coaching t.w.v. €275,-

   • Advies Coach Call 1 waarin jij persoonlijk uitleg krijgt over de inhoud van de 10-daagse en de oorsprong van deze mooie detox/leefstijl. Daarnaast nemen we door wat jouw motivatie is en welke patronen je wil gaan doorbreken. Dit alles samen biedt mooie inzichten en informatie die ik gedurende de detox meeneem in mijn support & coaching.
   • Persoonlijk Whats App Support; je krijgt van mij elke dag een appje met support en coaching.
   • Digitale receptenmagazines
   • Vegan Flex Pakket met de benodigde Greens, supplementen & een receptenmagazine
   • Advies Coach Call 2 waarin we doornemen hoe jij de detox hebt ervaren en je krijgt van mij kennis en informatie over hoe jij deze leefstijl met gemak kan blijven aanhouden, zodat jij de resultaten die je hebt behaald gaat behouden en versterken
   • Supplementenadvies Een persoonlijk advies op maat zodat jij je net aangevulde tekorten ook op peil houdt.
   • E-magazine, geschreven door mij, waar alle kennis, tips & inspiratie in samengevoegd zijn, zodat je altijd een back-up hebt waar je op terug kan vallen.
   • Startmogelijkheden: Elke maandag mits je dat 4 werkdagen van tevoren aangeeft.
   Yes, ik zet graag de 10-daagse detox voor meer energie in gang!

   Veelgestelde vragen

   Is het veel werk?

   Je kan de detox zo eenvoudig of uitdagend maken als jij zelf wil. Je kan hem eenvoudig houden door het protocol te volgen, maar je kan er ook voor kiezen de recepten te volgen. De recepten kosten soms iets meer tijd (varieert tussen de 5-25 minuten) maar daarentegen brengen de recepten wel veelzijdigheid en inspiratie met zich mee, wat weer handig is voor na de detox!

   Is het te combineren met een gezin?

   Ja absoluut wel. Het is soms even creatief zijn, maar daar help ik je bij. En, een goede voorbereiding scheelt veel tijd en levert rust op, wanneer het hectisch is thuis. Daarbij mag het best even buiten je comfortzone zijn, want daar ligt je groei en resultaat!

   Is het te doen als je onregelmatig werkt?

   Ja, zeker! Net als hierboven: Je hebt mij als support om je daarin tips te geven. Ik heb inmiddels al tientallen vrouwen gecoacht tijdens deze 10-daagse en de helft daarvan heeft een drukke (onregelmatige) baan en kinderen. They all survived 😉

   Is het zwaar?

   Nee dat valt reuze mee. Je mag 3x per dag veel eten, waardoor honger eigenlijk niet voor komt. Fysiologisch gezien dan. Je kan de 1e dagen een gevoel van trek ervaren, maar dat is vaak ontwennen en vaak een teken dat je iets anders mist. Ontspanning, enthousiasme en energie bijvoorbeeld. Ga je dat tekort opvullen, dan zal je zien dat het ‘honger’signaal verdwijnt! Naast het lekkere eten mag je elke dag wandelen, 2-3 keer flink zweten door te sporten, naar de sauna te gaan of in een heet bad te liggen en help ik je met ontprikkeling. Al met al geen straf, maar juist een feestje voor jezelf dus!

   "Veel energie en een paar kilo afgevallen"

   "De 10 dagen waren heel goed te doen met als resultaat: veel energie en een paar kilo afgevallen. Inge was steeds bereikbaar voor vragen en gaf goede input. De manier van communiceren van Inge is prettig, leerzaam en niet belerend! Een aanrader!"

   "Een kado voor mijn lichaam!"

   "De 10-daagse was een kado voor mijn lichaam. Ik heb veel meer energie en mijn huid straalt! Ook als je een zwaar lichamelijk beroep hebt zoals ik, is de detox prima te doen. En good to know: Er is geen hongergevoel, want je eet genoeg."

   Behaal al je resultaten met de Vegan Flex Coaching voor €275,-

   • 2 advies Coach Calls met Inge (1 ervoor en 1 erna) zodat jij alle ins and outs krijgt over het doorbreken van vastgeroeste patronen en het behalen en behouden van je resultaten
   • Vegan Flex pakket incl. receptenmagazine en supplementen worden thuis bij jou bezorgd
   • Digitale receptenmagazines voor tijdens en na de 10-daagse
   • E-magazine geschreven door Inge met tips en tricks voor na de 10-daagse
   • Supplementen advies
   • Inge staat 24/7 via Whats App voor je klaar en zal jou elke dag een appje sturen zodat jij gemotiveerd blijft en de detox met plezier doorloopt!
   • Elke maandag kan je van start, mits jij je 5 werkdagen van tevoren aanmeldt
   Ja, dit wil ik!
   Logo