Coaching voor je relatie

Leer jezelf en elkaar kennen, zodat jullie elkaar weer begrijpen, goed aanvoelen & naar elkaar toe groeien!

Het gaat de laatste tijd niet lekker tussen jullie

Toen jullie net met elkaar gingen verliep het moeiteloos. De energie spatte ervan af, een blik was genoeg om elkaar te begrijpen en jullie wilden elk moment van de dag bij elkaar zijn. Hoe anders is het nu. Elkaar begrijpen kost moeite en de tijd en rust samen is ver te vinden.

Als je eerlijk kijkt, leven jullie compleet langs elkaar heen

Door op de been te blijven en door geen oplossing gevonden te hebben, blijf je doen wat je altijd deed. Doorgaan. Met dat wat wel werkt. Ieder zijn ding. Hij heeft zijn werk, sport en vrienden. En jij hebt je eigen invulling van de week.

Elke poging tot een gesprek leidt tot een discussie of stilte

De toenadering die je doet geeft niet het resultaat dat je hoopt. Je vindt het lastig om jezelf te verwoorden en de boodschap die je wilde overdragen, komt bij de ander over als een aanval. De ander geeft jou daar weer de schuld van etc. etc. met nog meer frustratie en verdriet als gevolg.

Komen jullie er met zijn tweeën niet uit?

Jullie willen het wel graag anders. Allebei willen jullie weer de liefde, verbinding, energie en ontspanning terug in de relatie en het (gezins)leven.

Ava Nexus
  • Lijkt het jullie heerlijk om weer onbezorgd lol met elkaar te hebben?
  • Verlangen jullie naar een gesprek zonder verwijten en verdriet?
  • Willen jullie de ontspannen vibe van vroeger terug?
  • Willen jullie beter leren communiceren met elkaar?

Dit coachprogramma gaat jullie helpen om beter met elkaar te communiceren, zodat jullie met meer begrip, rust, geluk & liefde samen kunnen zijn

"We begrijpen elkaar nu veel beter, doordat we eindelijk echt met elkaar communiceren, vanuit begrip en rust."

"We snappen nu eindelijk wat en waarom we iets bij elkaar triggeren en hoe we daar mee om kunnen gaan."

Coaching voor je relatie – 2 op 2 coachprogramma

Leg samen jullie fundament voor meer begrip, geluk & liefde voor elkaar

Jullie starten met een individuele (dus zonder andere deelnemers) LIVE dag samen met Maarten en Inge. Een dag helemaal voor jullie zelf zonder afgeleid te worden van dagelijkse bezigheden of andere deelnemers. Jullie gaan bouwen aan het fundament wat jullie tot nu toe hebben gemist, waardoor jullie de maanden daarna verder gaan uitgroeien tot een stel dat met rust en begrip naar elkaar kijkt en meer verbinding gaan voelen. Dankzij de krachtige combinatie van Maarten en Inge ontvangen jullie superveel nieuwe eye-openers die helpen om inzicht te krijgen in jezelf (dus los van elkaar), elkaar en jullie situatie samen, zodat je samen met de praktische handvatten, vertrouwen krijgt in de toekomst en het waarmaken van waar jullie nu zo naar verlangen.

Elke dag staan wij voor jullie klaar. Zo laten we geen groei liggen

Gedurende het hele coachprogramma staan wij 1 op 1 24/7 via Whats App klaar. Je kent het vast wel van een cursus. Je komt helemaal enthousiast thuis, hebt allemaal wilde plannen, maar na een week, of eerder, zit je weer in je oude vertrouwde ritme en is er niks veranderd. Dankzij de 24/7 support kan jij ons (1 op 1) contacten als jij zelf of samen struggles of uitdagingen ervaart en er even niet uitkomt. 1 van ons zet jou dan meteen weer op het juiste spoor. Op deze manier laten we geen groei liggen en leer je van het leven zelf, met ons als kort lijntje om je scherp te houden.

Groei uit tot een powerkoppel met de aanvullende zes coachmomenten

Na de LIVE dag gaan we verder met de coachmomenten. Deze zijn net als de kick-off 2 op 2. Deze momenten zijn ca. 60-90 minuten per keer en hebben jullie nodig om alle inzichten van de LIVE dag en de whats app coaching eigen te maken. Op deze manier gaan jullie samen nog meer over jezelf en elkaar leren, zodat jullie met de week: meer begrip hebt voor jezelf en elkaar, meer rust ervaart samen, de gesprekken vloeiender verlopen & je weer voelt waarom jullie destijds voor elkaar gekozen hebben!

Coaches voor de rest van je leven!

Ook als het coachprogramma succesvol is afgerond blijven wij voor jullie bereikbaar mocht je tegen iets lastigs aanlopen. Again: korte lijntjes zodat we snel kunnen bijsturen en met jullie mee kunnen kijken. Vaak is alleen een appje of een belletje voldoende om het weer snel op te pakken en de fijne flow terug te krijgen!

Zijn jullie toe aan meer rust, geluk en liefde in jullie leven? En staan jullie allebei open voor dit avontuur?

Plan dan vrijblijvend een inzicht-gesprek in en noteer bij de opmerking dat het om relatie coaching gaat

“Dankzij de enorm fijne manier van coachen van Maarten & Inge hebben we elkaar weer terug gevonden, wat een waardevolle ervaring!”

“Therapie vonden we te heftig. Dit coachprogramma is echt een verademing om op deze manier aan je relatie te ‘werken'”

Voorkom dat de afstand tussen jullie nog groter wordt en plan heel eenvoudig een vrijblijvend inzicht-gesprek in

Voelt het alsof dit wel eens de support en coaching kan zijn voor jullie en wil je meer weten? Plan dan een inzicht-gesprek in en geef bij de opmerking aan dat het om relatiecoaching gaat en of je het gesprek met Maarten, Inge of ons samen wil!

Inzicht-gesprek
Logo