Over Coach voor je leven

Met onze unieke en krachtige combinatie transformeren wij jou naar

een relaxte vrouw met zelfvertrouwen die zich niet meer druk maakt, bewust van het leven geniet en uitdagingen met vertrouwen tegemoet gaat!

"Ze zijn zo goed op elkaar ingespeeld!"

"Doordat Inge en Maarten zo heerlijk zichzelf zijn, voelde ik me ook meteen op mijn gemak. Ze zijn zo goed op elkaar ingespeeld. Zelfs nadat ik al het een en ander aan ontwikkeling had gedaan, kwamen ze met super veel nieuwe inzichten!"

Joke

"Magische combinatie!"

"De combinatie van Maarten en Inge samen is echt magisch! Ik had nooit verwacht dat ik, na alle andere trajecten die ik hiervoor gedaan heb, mezelf nog beter kon leren kennen!"

Marijke

Jezelf zijn is key!

Wij zijn Maarten en Inge en naast dat wij getrouwd zijn en 2 kinderen hebben, ondernemen wij ook nog samen. Uit eigen ervaring weten wij hoe essentieel het is voor je gezondheid en geluk om volledig jezelf te kunnen zijn en datgene te doen wat jij echt graag wilt. Dat is echt de basis voor meer positiviteit, energie en geluk.

Unieke en krachtige combinatie

Samen hebben we veel meegemaakt. Inge heeft tot 3 keer toe een burn-out periode gehad, die gepaard ging met depressieve gedachten en hevige angst- en paniekaanvallen. Je bent nooit alleen ‘ziek’. Mensen om je heen, in ons geval, vooral Maarten moest hier ook mee dealen. Doordat we dit samen zijn aangegaan en samen hebben ‘overleefd’ maakt dat we enorm goed op elkaar ingespeeld zijn. Het heeft ons een enorme ervaring rijker gemaakt, die is uitgegroeid tot vertrouwen in onszelf en elkaar.

Self Care heeft ons gered

Inge is dankzij Self Care, tegen alle geluiden in van de buitenwereld, volledig hersteld van 3 burn-outs. Self Care is veel meer dan af en toe een maskertje op je gezicht smeren. Self Care mag je voelen en ervaren en dat begint bij jezelf. Jij bent de basis. Sinds Inge volledig in lijn met haarzelf is gaan leven en Self Care als prioriteit heeft geplaatst, leven we samen echt ons leven. We hebben een gevuld leven, zonder druk, maar met ruimte. Doen wat we het liefste doen en bij uitdagende periodes blijven we goed voor onszelf zorgen, zodat we de struggles met vertrouwen aangaan en snel herstellen. We hadden jaren geleden nooit gedacht dat we ‘Coach voor je leven’ zouden hebben, laat staan dat we gingen ondernemen…. Totdat we bewust werden van de kostbaarheid van het leven, onszelf nog beter leerden kennen en in actie kwamen. Just do it. En verras jezelf!

Ava Nexus

"Dit had ik voor geen goud willen missen!"

"Tijdens de LIVE dag vullen Maarten en Inge elkaar heel goed aan. Daardoor ontving ik meteen al heel veel informatie over mezelf en kreeg ik antwoorden waar ik dat moment naar zocht. Dit voelt echt als een investering in mezelf die ik voor geen goud had willen missen!"

Judith

"Het was het geld dubbel en dwars waard!"

"Wat ben ik blij dat ik dit avontuur ben aangegaan. Ik heb mezelf nog nooit zo goed gekend en gevoeld als nu en ik weet nu ook beter wat ik nodig heb om me goed te blijven voelen."

Linda

Ava Nexus

Herstel volledig en blijvend van stress- burnoutklachten

We hebben bewust gekozen om zelf een coachmethodiek te creëren. Personal Life Levels bestaat uit 7 levels die allemaal aandacht krijgen, zodat jij volledig gaat herstellen van stress- en burn-outklachten. Vaak komen er mensen bij ons die al bij andere hulpverleners zijn geweest, maar daar iets missen. Wij weten wat jij mist en gaan dat aan de hand van coaching toevoegen, zodat jij volledig en blijvend herstelt!

Persoonlijke en holistische benadering

Wij geven aandacht aan alles wat jouw lichaam nodig heeft om zich energiek, positief, gelukkig en gezond te kunnen voelen. Dit wordt ook wel een holistische benadering genoemd. En belangrijk: Wij kijken niet naar labels, maar wij zien jou als persoon. Tijdens ons coachprogramma staat Inge dan ook 24/7 voor je klaar.

Je hoeft het niet alleen te doen

In jouw leven gebeurt het. Daar kom je de uitdagingen, struggles en de moeilijke momenten tegen. Dan kan je nog zoveel leren van de coachmomenten, maar daarna sta je er alleen voor. Bij ons niet! Je kan Inge gedurende het hele coachprogramma en daarna ten allen tijde appen, zodat jij er meteen nieuwe lessen uithaalt die jou verder helpen naar meer rust en vertrouwen in jezelf!

Volg Coach voor je leven

Jezelf zijn is key. Inge laat jou zien hoe jij door dichtbij jezelf te blijven meer geluk en energie ervaart

Instagram account

Self Care Mail

Ontvang wekelijks simpele Self Care tools zodat jij dichtbij jezelf blijft en jouw energie weer voelt stromen

Schrijf je gratis in

Inzicht-gesprek

Krijg binnen 30 minuten helderheid in wat jij nu kan doen om meer rust in je hoofd en leven te krijgen

Vrijblijvend inplannen
Logo